Партньори

Партньори, превърнали се в приятели:

 


От повече от 10 години неизменно снимам с Pentax и това остава любимата ми марка фотографска техника, която нямам намерение да сменям поне в близко бъдеще. За чудесните снимки допринасят и моите приятели от VIP Trading, вносителите на Pentax за България, които винаги са много отзивчиви и ми дават възможност да тествам обективи, фотоапарати и друга техника.

Партньорството с тях е като сбъдната мечта и наистина сме много щастливи, че намираме общи интереси с Вила Вучев. Те споделят нашата философия, че пътуването не е просто посещение на места по списък, а преживяване, на което трябва да се насладим максимално. Посещението при тях е всичко, за което може да си мечтае един турист като нас

.

.

Никога не тръгваме на път в чужбина без туристическа застраховка, та дори да е до съседна държава. Правим си застраховките онлайн през WEBINS, обикновено вечерта, преди да тръгнем, защото тогава се сещаме. За щастие, досега не ни се е налагало да ползваме застраховката.

От ноември 2016 г. блогът ни е член на Асоциацията на собствениците на туристически онлайн медии – АСТОМ. Асоциацията събира над 20 лични блогове и информационни сайтове, посветени на туризма в България и по света.


Още партньори:
.

.

Вила Мелник

Ако се интересувате от партньорство, прочетете какво ви предлагаме.

Разгледайте статистика за блога на TheMidGame

И ни изпратете запитване на e-mail andrey.andreev.photography@gmail.com или ни пишете чрез формата за контакт. 

Copyrighted Image