Мария Андреева – Копирайтър – Портфолио

За мен

maria

Аз съм Мария Андреева – редактор и преводач на блога www.andrey-andreev.com, както и автор (или както се казва – копирайтър ) на част от статиите. За мен писането е като стратегическа и увлекателна игра с думите. То е интересно, носещо удоволствие и дори пристрастяващо, също като игра. Но и изискващо опит, мислене и сериозно отношение, ако искаш да я спечелиш.

Играя тази игра от 10 години и вместо да ми омръзне, с натрупания опит става все по-интересна. Разширяването на общата култура и спектъра от теми, по които пиша, е предизвикателство, но и удоволствие. Случвало ми се е да прекарам часове в опити да проумея какво точно означава формулата, по която се изчислява допустимият размер на отпусканите кредити от банка, която е отрекла лихвите и работи на изцяло различен принцип от подобните й институции. Е, успях. По други теми мога да напиша материал за броени минути и със затворени очи.

Писането на новини, на прессъобщения и други ПР материали, както и на статии, свързани със застраховането, кредитирането, туризма и пътуванията, е това, в което имам най-голям опит до момента. Ако се нуждаете от текст, свързан с тези теми, можете да разчитате на мен за много висока продуктивност и качествено съдържание. С радост приемам и нови предизвикателства и задачи, с които до момента не съм се сблъсквала, така че не се колебайте да се свържете с мен, за да обсъдим с какво мога да съм Ви полезна като копирайтър .

Портфолио

Andrey Andreev – Travel and Photography

Блогът на Андрей Андреев бе създаден от съпруга ми, който и до днес е негов основен двигател. Всички статии, публикувани в него, са минали през моята редакция, а част от тях съм написала лично. Заедно с това се занимавам с голяма част от административната работа по блога, отношенията с клиентите и партньорите ни, маркетинга и рекламата.

Инстрейд Застрахователен брокер

instrade

От 2011 година насам се радвам на възможността да сътруднича на Инстрейд Застрахователен брокер. В началото работата ми за компанията бе свързана само с писане на застрахователни новини, но през годините отношенията ни претърпяха сериозно развитие и в момента се радвам да предложа и услугите си като ПР консултант, копирайтър на рекламни и маркетингови публикации и специалист комуникации в социалните мрежи. Имах възможността да работя и за Българската асоциация на застрахователните брокери и да участвам в най-успешните й социални кампании. Към момента, освен за основния сайт на Инстрейд Застрахователен брокер, работя още за специализираните им страници WEBINS, ДЗО.com и Гаранция.com.

Рекламна агенция Impress

От ноември 2016 г. съм един от авторите на новосъздадения блог на рекламна агенция Импрес – гр. Варна. Мисията на блога на Импрес е да предлага полезно и актуално съдържание на всички настоящи и потенциални клиенти, както и на всички професионалисти, заети в областта на рекламата, маркетинга и комуникациите. Да сътруднича на специалисти с над 20-годишен опит, които държат на качеството и професионализма, е удоволствие за мен. Ето някои от материалите, на които съм автор:

Коледните картички – начин да задържим клиентите си

Как да накараме визитките да работят за бизнеса ни

Как да използваме QR кодове в маркетинга

iMedia Group

От декември 2016 г. съм един от авторите на iMedia Group – група от специализирани медии за жени, мъже, спорт, здраве, музика и изкуство. Материалите са публикувани на сайтовете www.ilady.bg, www.imen.bg, www.isports.bg, www.ihealth.bg и www.imusic.bg

В. Стандарт

standart

Работих като редактор в Международния отдел на в. „Стандарт“ в продължение на 5 години. Написала съм хиляди новини на теми международна политика, икономика, бизнес, наука и др. Можете да се запознаете с някои от тях на сайта на в. „Стандарт“.

 

В. Труд

trud

Започнах кариерата си като журналист в Международния отдел на в. „Труд“ през 2006 година, по времето, по което изданието бе лидер по продажби и качество на българския пазар. В продължение на 5 години съм написала хиляди материали в областта на международната политика, шоубизнеса и развлеченията.

Можете да се свържете с мен по един от следните начини:

Е-mail: maryval@abv.bg

Facebook: https://www.facebook.com/maria.valcheva.14

Или ми изпратете съобщение тук:

.

 

Copyrighted Image