Работете с нас

Изграждането на партньорства е едно от нещата, към които винаги се стремим. Винаги сме щастливи, когато намерим хора или компания, с които можем да си бъдем взаимно полезни. Представяме ви някои от възможностите за сътрудничество, като винаги сме готови да обсъдим и нещо ново.

Media Kit

ПАРТНЬОРСТВО

Ако бизнесът Ви по някакъв начин е свързан с темата блога – туризъм, пътуване, фотография и др., ще се радваме да ни пишете и да ни представите вашата идея за изграждане на бъдещо партньорство. Това, което можем да ви предложим, е представяне на Вашата компания или продукт в блога и страниците ни в социалните мрежи. Всичко, което публикуваме в блога, споделяме и в страниците си във Фейсбук – Andrey Andreev Photography и Tourist sites of Bulgaria, които се радват на десетки хиляди последователи, както и в акаунтите си в Twitter и Instagram.

Най-често работим с хотели, ресторанти, производители и дистрибутори на фото техника и всичко, свързано с пътуване и фотография. Ако бизнесът ви е в друга сфера и не знаете как бихме могли да си сътрудничим, не се колебайте да ни пишете – може да ни хрумне страхотна и нестандартна идея.

Ако имате хотел, можете да ни поканите да останем няколко дни и да ни помогнете да съберем материал за интересен и атрактивен пост за Вашия град или село, в който да разкажем и за предлаганото от Вас място за настаняване. Имайте предвид, че не пишем за неща, които не сме посетили и преживели лично. Тоест, ако сте компания, предлагаща круизи, ще трябва да ни поканите на круиз – няма как да напишем от разстояние. Вижте пример за осъществено партньорство:

Когато падне сняг и решим да пътуваме с теснолинейка до Велинград

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВА ВЪРХУ СНИМКИ

Ако искате да използвате снимките ни за реклами, печатни материали, сайтове или с друга цел, ще се радваме да Ви дадем необходимото за това разрешение, срещу съответната компенсация. Цената зависи от предназначението на фотографиите, размера на снимката, очаквания тираж и броя фотографии, които бихте искали да закупите. Няма единна тарифа, но за Ваша ориентация – обикновено не продаваме снимки за под 50 евро (100 лв).

СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ

Поставянето на платени линкове в готови постове също е възможно. Друг вариант е поставянето на Вашето лого и връзка към Вашия сайт в секцията Партньори.

Разгледайте сайта и преценете къде бихте искали да стои Вашия линк. Ако се затрудняване, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предложим подходящо място.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Отворени сме за сътрудничество по специални проекти, например заснемане на определен обект, град, район, събитие и др., стига да е свързано с интересите ми – пътуване и пейзажна фотография. Не поемаме ангажименти за сватби, деца, семейни фотосесии.

Пример за такъв тип сътрудничество е проектът за пътеводител на София, върху който работихме през 2015 г. по поръчка на Booking.com. Вижте готовия продукт тук.

Винаги се радваме да помогнем и да изграждаме отношения на базата на взаимна полза и уважение. Независимо дали имате конкретна идея или просто искате да научите повече за начина, по който работим, не се колебайте да ни пишете. Уважаваме времето и потребностите на всички, които ни пишат, затова се стараем да отговаряме максимално бързо. Можете да разчитате на реакция в рамките на един работен ден, обикновено е по-бързо.

Свържете се с нас по желания от Вас начин:

Е-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com

Или ни изпратете съобщение тук:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Можете да ни намерите и в социалните мрежи:

Facebook / TwitterInstagram

Copyrighted Image