Партньори

This post is also available in: enEnglish

Партньори, превърнали се в приятели:

 


Pentax

От повече от 10 години неизменно снимам с Pentax и това остава любимата ми марка фотографска техника. За чудесните снимки допринасят и моите приятели от VIP Trading Digivision Ltd., вносителите на Pentax, Leica, Tamron и Theta за България, които винаги са много отзивчиви и ми дават възможност да тествам обективи, фотоапарати и друга техника.

http://vip-digivision.bg

Villa Vuchev

Партньорството с тях е като сбъдната мечта и наистина сме много щастливи, че намираме общи интереси с Вила Вучев. Те споделят нашата философия, че пътуването не е просто посещение на места по списък, а преживяване, на което трябва да се насладим максимално. Посещението при тях е всичко, за което може да си мечтае един турист като нас, неслучайно често ги посещаваме, досега сме ходили няколко пъти през пролетта и зимата.

Да се разхождаме по винарните е новата ни страст и никак не се поколебахме да откликнем на любезната покана на Вила Мелник да ги посетим. Само няколко часа ни трябваха да станем приятели. Беше толкова интересно, мястото е толкова хубаво, а собствениците – толкова гостоприемни, че не можахме да си тръгнем цели 4 часа. Май ще се срещаме често, ние вече се готвим да ходим на гроздобера да помагаме с яденето :) Вила Мелник е наистина място, което си заслужава да се посети, а вината няма смисъл ние да ви ги хвалим – само трябва да ги пробвате и ще ви се изясни защо се каним да ходим често.

 

.

Никога не тръгваме на път в чужбина без туристическа застраховка, та дори да е до съседна държава. Правим си застраховките онлайн през WEBINS, обикновено вечерта, преди да тръгнем, защото тогава се сещаме. За щастие, досега не ни се е налагало да ползваме застраховката.От ноември 2016 г. блогът ни е член на Асоциацията на собствениците на туристически онлайн медии – АСТОМ. Асоциацията събира над 20 лични блогове и информационни сайтове, посветени на туризма в България и по света.


Винен Туризъм:

Medi Valley

Bulgaria Wine

Maryan Winery

Винен Тур в България

Villa Bassarea

Vitis Tour

WINEBOX logo

Още партньори:

Olympus Bulgaria

Big Berry logo

 

SAVHOTEL

Plitvice Lakes
Frame Force


Superhosying.bg

Saka Mois, Estonia

 

 

 

 

Ако се интересувате от партньорство, прочетете какво ви предлагаме.

И ни изпратете запитване на e-mail andrey.andreev.photography@gmail.com или ни пишете чрез формата за контакт. 

Copyrighted Image