This post is also available in: enEnglish

ЗА НАС

Здравейте,

Казвам се Андрей Андреев и по професия съм инженер, а по призвание – фотограф и пътешественик. Създадох блога преди повече от 5 години с идеята да споделям пътуванията си. А това ми помага много да си подредя мислите и снимките.

Скоро след създаването на този блог започнах да споделям всичките си пътувания не само с вас, но и със съпругата ми Мария Андреева. В началото тя бе така добра да помага за правописа и превода на статиите, а днес вече е пълноправен член на екипа като редактор и автор на някои статии. За съжаление е и критик, който постоянно се бърка в моите неща като подбора и подредбата на снимките. Все пак, някак успяваме да се сработим и май сме добър екип, ако съдим по отзивите на нашите читатели и партньори.

Андрей Андреев, Мария Андреева

Андрей, Мария и Анна

В блога се стараем да представяме нещата така, както ние сме ги видели, да споделяме нашите лични впечатления и преценка за всяко едно място. Но заедно с това се опитваме и да откриваме и споделяме информация, която ще е в помощ на читателите да организират собственото си пътуване и да го изживеят по най-хубавия начин. Целта е всички постове е да предлагат интересно и качествено съдържание, затова ако намерите грешка, няма да отхвърлим вашата критика.

Винаги се радваме да помогнем, не се колебайте да ни пишете, ако имате въпроси, чиито отговори не сте намерили. Радваме се и на всички, които ни пишат с идеи за партньорство. Ако още се чудите дали е възможно да си бъдем взаимно полезни – не се колебайте, а пишете. За всичко останало – пиене на кафе, бира, разходки по улиците и планините или ядене на торта, също сме на линия!

Усмихнат ден на всички!

Андрей Благов Андреев

Мария Андреева

e-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com

Ако се интересувате от партньорство прочетете какво ви предлагаме.

Всички снимки са със запазени авторски права и използването им без позволението на автора е неправилно!

All pictures are copyrighted by the author! Use without permission is illegal!

Copyrighted Image