Home За нас

За нас

Андрей, Мария, Анна и бебе Адриана

Андрей, Мария, Анна и Адриана Андрееви

Това сме ние, тези, които се „крием“ зад блога www.andrey-andreev.com. Ние сме едно малко, но сплотено семейство, което обожава да пътува и да открива нови неща. Не само дестинации, но и вкусове и настроения и всякакви преживявания. Блогът, създаден през 2011г., замислен като фотографски сайт на Андрей, се разшири, както и семейството му, и вече и двете са изпълнени с повече смисъл и настроение. В сайта ни никой не е самостоятелен и въпреки че тук ще кажем по няколко думи за нас, ние сме едно цяло. 

Андрей

е малко странен, хем общителен, хем избягва хората. Хобито са му фотографията, пътуването и дегустирането на всичко: храна, питиета, вино, природа и всичко друго. Не снима постоянно, но понякога се отнася. Ходи с две раници техника и носи Анна (откакто порасна по-рядко) или Адриана на конче. Не обича да говори на чужди езици, но разбира няколко. Пише голяма част от българските статии и критикува много.


Мария,

тя обича да ѝ викат Мими. Бивш журналист, но от готините, а и професионално занимаваща се с дигитален маркетинг. Мими обича да готви, да пийва вино и да ходи на разходки по равно. Обича Италия и италианска кухня, но не спира да опитва всичко и навсякъде. Обича да пише за ресторанти и да поправя правописните грешки на Андрей. Мими си е Мими и е голяма свежарка, макар и срамежлива. Тя отговаря за английските статии, италианските или каквито други напишем. Държи много да снимаме и себе си, когато пътуваме, а не само околните забележителности.  Ако се свързвате с нас, ще говорите най-вероятно с нея. Тя е много мила.


Анна

на която всички ѝ викаме Ани, е нашата вече девет годишна дъщеря. Като най-буен член на екипа, нейната цел е да ни държи винаги нащрек и в добро настроение. Никога да не скучаем, татко ѝ да тренира често носене на дълги разстояния и да обиколим де що има зоопарк, детски площадки, сладкарници. Обича да се смее, а ние обичаме да се смее. Постоянно е край нас.
Анна предпочита понякога да погостува на баба си и да не пътува с нас, но много ни липсва нейното настроение по време на пътуване. Ако искате вярвайте, но дори дребните неразположения и желанието да легна и да спя цяла седмица след един ден търчане след Анна и Адриана са малка цена за удоволствието винаги да е с нас. Анна е декемврийско дете. Все по-трудно ѝ е да намери време да пътува с нас покрай задачите в училище.


Адриана

от своя страна, е най-новият член в нашето малко семейство, тя е вече е на пет, но знае много. Адриана е най-палавото ни звено, но пък е изключително чаровна. Ади обича да пътува и се справя чудесно с новите приключения.


Нашият блог е, за да разказва за нашите пътешествия и нещата, които ни интересуват и са ни любопитни. Опитваме се да сме акуратни, но не обичаме да пишем лоши неща и да критикуваме. Хубавите неща са, за да има хубаво настроение. Пишем за дестинации, вино, храна, ресторанти и хотели. Всичко, написано тук, е от нашия опит и живот. Споделяме личните си впечатления, знания и желания. И въпреки че блогът ни е хоби, а си имаме целодневна работа, все по-често пътуваме по покана, но за нас това е друг начин да открием нещо ново и да видим нещо, предложено ни от друг.

За протокола – базирани сме в Стара Загора. Та ако наминавате, най-лесно може да ни намерите там, през седмицата. Почти винаги сме готови за кафе, чай, бира или вино след работа, или пък просто за разходка, ако е хубаво времето.

Ще се радваме, ако продължите да пътувате с нас, следите ни и коментирате. Ние ще се стремим да ви предлагаме все по-интересни неща от България и света. Може да се абонирате за месечните ни обзори. А може да ни следите и в социалните мрежи (Facebook /  Instagram). И може да ни пишете, дори само, за да ни кажете „Здравейте!“. А за хората с идеи за партньорство си имаме цяла секция „Работете с нас“.


Мъничко интервюта с нас

Интервю за „Преди обед“ по BTV

[youtube width=“100%“ height=“100%“ autoplay;]https://www.youtube.com/embed/J7jiIjAtkQ8[/youtube]

Интервю за „Събуди се“ по Нова телевизия


[youtube width=“100%“ height=“100%“ autoplay=“false“]https://www.youtube.com/watch?v=G8qAFhGSK8U[/youtube]

Интервю с нашето малко семейство в предаването „На Кафе“ по Нова телевизия


Интервю с нас в www.dnevnik.bg
интервю с нас в www.dnevnik.bg

Отличия

Bulgarian Travel Academy Awards – 2-ро място в категория Онлайн туристически блог на годината

Специална награда на Метро за популяризиране на българската храна и вино

Travel Academy Awards 2019
2-ро място на Bulgarian Travel Academy Awards 2019
С победителите в категория Онлайн туристически блог на годината на Bulgarian Travel Academy Awards
Победителите в категория Онлайн туристически блог на годината на Bulgarian Travel Academy Awards

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyrighted Image