За нас

Андрей, Мария, Анна и Адриана Андрееви

Андрей, Мария, Анна и бебе Адриана
Андрей, Мария, Анна и бебе Адриана

Това сме ние, тези, които се „крием“ зад блога www.andrey-andreev.com. Ние сме едно малко, но сплотено семейство, което обожава да пътува и да открива нови неща. Не само дестинации, но и вкусове и настроения и всякакви преживявания. Блогът, създаден през 2011г., замислен като фотографски сайт на Андрей, се разшири, както и семейството му, и вече и двете са изпълнени с повече смисъл и настроение. В сайта ни никой не е самостоятелен и въпреки че тук ще кажем по няколко думи за нас, ние сме едно цяло. 

Андрей

Andrey Andreev
Андрей Андреев

е малко странен, хем общителен, хем избягва хората. Хобито са му фотографията, пътуването и дегустирането на всичко: храна, питиета, вино, природа и всичко друго. Не снима постоянно, но понякога се отнася. Ходи с две раници техника и носи Анна на конче. Не обича да говори на чужди езици, но разбира няколко. Пише голяма част от българските статии и критикува много.


Мария,

Мария Андреева
Мария Андреева

тя обича да ѝ викат Мими. Бивш журналист, но от готините, а и професионално занимаваща се с дигитален маркетинг. Мими обича да готви, да пийва вино и да ходи на разходки по равно. Обича Италия и италианска кухня, но не спира да опитва всичко и навсякъде. Обича да пише за ресторанти и да поправя правописните грешки на Андрей. Мими си е Мими и е голяма свежарка, макар и срамежлива. Тя отговаря за английските статии, италианските или каквито други напишем. Държи много да снимаме и себе си, когато пътуваме, а не само околните забележителности.  Ако се свързвате с нас, ще говорите най-вероятно с нея. Тя е много мила.

2018 година бе много креативна за Мими. Освен, че участва много активно в появата на нов член на семейството ни, което е много важно, също така създаде и веселия и забавен КифлоБлогwww.kifloblog.com . Място за порядъчни дами и майки, където да си покифлеят.


Анна

Анна Андреева

на която всички ѝ викаме Ани, е нашата четиригодишна дъщеря. Като най-буен член на екипа, нейната цел е да ни държи винаги нащрек и в добро настроение. Никога да не скучаем, татко ѝ да тренира често носене на дълги разстояния и да обиколим де що има зоопарк, детски площадки, сладкарници. Обича да се смее, а ние обичаме да се смее. Постоянно е край нас.
Анна предпочита понякога да погостува на бабите си и да не пътува с нас, но много ни липсва нейното настроение по време на пътуване. Ако искате вярвайте, но дори дребните неразположения и желанието да легна и да спя цяла седмица след един ден търчане след малката са малка цена за удоволствието винаги да е с нас. Анна е декемврийско дете. 


Адриана

Адриана Андреева
Адриана Андреева

от своя страна, е най-новият член в нашето малко семейство, тя е съвсем малка още и светът е нещо ново за нея. Адриана в следващите година – две ще е неделима от майка си и баща си. Което много ни радва, защото всеки път, когато Ани предпочете да не е с нас, много ни липсва. Засега Ади обича да пътува и се справя чудесно с новите приключения.


Нашият блог е, за да разказва за нашите пътешествия и нещата, които ни интересуват и са ни любопитни. Опитваме се да сме акуратни, но не обичаме да пишем лоши неща и да критикуваме. Хубавите неща са, за да има хубаво настроение. Пишем за дестинации, вино, храна, ресторанти и хотели. Всичко, написано тук, е от нашия опит и живот. Споделяме личните си впечатления, знания и желания. И въпреки че блогът ни е хоби, а си имаме целодневна работа, все по-често пътуваме по покана, но за нас това е друг начин да открием нещо ново и да видим нещо, предложено ни от друг.

За протокола – базирани сме в София. Та ако наминавате, най-лесно може да ни намерите там, през седмицата. Почти винаги сме готови за кафе, чай, бира или вино след работа, или пък просто за разходка, ако е хубаво времето.

Ще се радваме, ако продължите да пътувате с нас, следите ни и коментирате. Ние ще се стремим да ви предлагаме все по-интересни неща от България и света. Може да се абонирате за месечните ни обзори. А може да ни следите и в социалните мрежи (Facebook / TwitterInstagram). И може да ни пишете, дори само, за да ни кажете „Здравейте!“. А за хората с идеи за партньорство си имаме цяла секция „Работете с нас“.


Мъничко интервюта с нас


Интервю с нашето малко семейство в предаването „На Кафе“ по Нова телевизия


Интервю с нас в www.dnevnik.bg
интервю с нас в www.dnevnik.bg

Отличия

Bulgarian Travel Academy Awards – 2-ро място в категория Онлайн туристически блог на годината

Специална награда на Метро за популяризиране на българската храна и вино

Travel Academy Awards 2019
2-ро място на Bulgarian Travel Academy Awards 2019
С победителите в категория Онлайн туристически блог на годината на Bulgarian Travel Academy Awards
Победителите в категория Онлайн туристически блог на годината на Bulgarian Travel Academy Awards

Copyrighted Image