Блогове, които харесвамe

Блогът ми нямаше да е толкова хубав, ако не бяха всички останали блогъри и приятели, с които не спираме да обменяме идеи и вдъхновение. Обичам да разглеждам и чета блогове, а тук ви представям някои от любимите ми.

Travelling Buzz

travellingbuzz-travel-blog

Travelling Buzz, Мария можеше и сама да си напише тези редове, пише много по-добре от мен. Но ще го напишем ние. Travelling Buzz е блог на английски за приключения в България и в цяла Европа и то написани така, че да се прочетат лесно и приятно. В Travelling Buzz може да намерите много статии за най-различни дестинации, а и от различни автори. Надявам се да ви е много полезен.

LillaGreen

LillaGreen

Цвете

Здравейте! Казвам се Цвете и LillaGreen е любимото ми местенце, където споделям моя малък свят с вас. На 29 години съм и съм родена в София. От 10 години живея в сърцето на Алпите, Инсбрук. Занимавам се с много неща, но основната ми работа *на пълен работен ден* е в областта на IFRS (Международните стандарти за финансовo отчети) и финансов контрол.
За мен огледалото ми „LillaGreen“: Аз съм непокорен мечтател. Търсач на предизвикателства и моменти. Любител на свободата. Новороден минималист. Самокритичен перфекционист и винаги стремяща се към развитие личност. Пътешественик, който често се загубва в мечтите си.
От няколко години насам живея с моята непрекъснато растяща мания по пътешествия, чужди култури и нови за мен земи. И определено вярвам, че пътешествията и колекционирането на спомени е най-добрата инвестиция, която човек може да направи.

Друми в думи

eli

Друми в думи е блог за туризъм и пътешествия, създаден от Ели Иванова – математик, програмист и запален турист. Блогът отразява личните впечатления на автора от различни места в България, а от скоро и в Европа, и дава интересна и полезна информация, свързана с тези места. Текстовете и фотографиите в сайта са изцяло авторски.

When Woman Travels

Гери

Гери

Гери е много интересна личност и добър познавач на пътешествията. Следим с интерес всичко което пише, а тя не пише само в блога си, а и за други медии. Историите ѝ са лично нейни и разказани добре. Пътувала е много из Африка, за което доста ѝ завиждаме. Много може да се научи от Гери и всичко е интересно. Блогът ѝ е ориентиран повече към жените пътешественици, но всеки може да намери нещо.

The Sisters

thesisters

Запознайте се с Нина и Ели, или както повечето хора ги познават – сестрите. Те са малко кокетки, освен във времето в което опаковат раниците с по 13+ килограма и хукват по баирите. Сестрите имат слабост към историите на местата, които посещават и умеят да ги съпреживяват с местните. Те, както и писането им, са силно емоционални. В блога им, followthesisters.com, ще откриете всичката информация, която са успели да изровят за местата на които ходят; легенди преразказани като приказки; съвети, които да ви спестят време и нерви; както и житейски разсъждения, които могат да ви накарат да се усмихнете или намръщите.

Супичка

Както може би сте забелязали, никое пътуване не минава без сериозен кулинарен елемент. Същото е положението и вкъщи и вкусната храна е задължителна. Блогът Супичка е един от любимите ни източници на рецепти и вдъхновение  и досега няма несполучлив резултат.

Това са само част от многото блогове, които редовно следим и четем, а с авторите на някои от тях вече сме и приятели. Винаги се радваме да откриваме нови интересни блогове, и то не само за пътуване. Ако и вие имате блог, ще се радваме да научим за него, а защо не и да си обменяме опит и преживявания в бъдеще :) Пишете ни, тук!

Related Posts

Copyrighted Image