Блогове, които харесвамe

This post is also available in: enEnglish

Блогът ми нямаше да е толкова хубав, ако не бяха всички останали блогъри и приятели, с които не спираме да обменяме идеи и вдъхновение. Обичам да разглеждам и чета блогове, а тук ви представям някои от любимите ми.

Travelling Buzz

travellingbuzz-travel-blog

Travelling Buzz, Мария можеше и сама да си напише тези редове, пише много по-добре от мен. Но ще го напишем ние. Travelling Buzz е блог на английски за приключения в България и в цяла Европа и то написани така, че да се прочетат лесно и приятно. В Travelling Buzz може да намерите много статии за най-различни дестинации, а и от различни автори. Надявам се да ви е много полезен.

Blog Facebook Twitter

Фото Кафе

Фото Кафе

Photo Cafe – сайтът на Лени и Джъмбо за професионални и любители фотографи. Тук често се информирам за новостите във фотографията, а и за исторически ретроспекции. Като цяло всякакви любопитни фотографски неща. Познавам Лени и Джъмбо лично, готини хора са и споделят своя опит. Ако сте фенове на фотографските неща, това е мястото за вас.

Blog Facebook YouTube

LillaGreen

LillaGreen

Здравейте! Казвам се Цвете и LillaGreen е любимото ми местенце, където споделям моя малък свят с вас. На 29 години съм и съм родена в София. От 10 години живея в сърцето на Алпите, Инсбрук. Занимавам се с много неща, но основната ми работа *на пълен работен ден* е в областта на IFRS (Международните стандарти за финансовo отчети) и финансов контрол.
За мен огледалото ми „LillaGreen“: Аз съм непокорен мечтател. Търсач на предизвикателства и моменти. Любител на свободата. Новороден минималист. Самокритичен перфекционист и винаги стремяща се към развитие личност. Пътешественик, който често се загубва в мечтите си.
От няколко години насам живея с моята непрекъснато растяща мания по пътешествия, чужди култури и нови за мен земи. И определено вярвам, че пътешествията и колекционирането на спомени е най-добрата инвестиция, която човек може да направи.

Blog Facebook Instagram

When Woman Travels

WWT

Гери е много интересна личност и добър познавач на пътешествията. Следим с интерес всичко което пише, а тя не пише само в блога си, а и за други медии. Историите ѝ са лично нейни и разказани добре. Пътувала е много из Африка, за което доста ѝ завиждаме. Много може да се научи от Гери и всичко е интересно. Блогът ѝ е ориентиран повече към жените пътешественици, но всеки може да намери нещо.

Blog Facebook Instagram

Друми в думи

Друми в Думи

Друми в думи е блог за туризъм и пътешествия, създаден от Ели Иванова – математик, програмист и запален турист. Блогът отразява личните впечатления на автора от различни места в България, а от скоро и в Европа, и дава интересна и полезна информация, свързана с тези места. Текстовете и фотографиите в сайта са изцяло авторски.

Blog Facebook Twitter

The Sisters

thesisters

Запознайте се с Нина и Ели, или както повечето хора ги познават – сестрите. Те са малко кокетки, освен във времето в което опаковат раниците с по 13+ килограма и хукват по баирите. Сестрите имат слабост към историите на местата, които посещават и умеят да ги съпреживяват с местните. Те, както и писането им, са силно емоционални. В блога им, followthesisters.com, ще откриете всичката информация, която са успели да изровят за местата на които ходят; легенди преразказани като приказки; съвети, които да ви спестят време и нерви; както и житейски разсъждения, които могат да ви накарат да се усмихнете или намръщите.

Blog Facebook Twitter

Супичка

Супичка

Както може би сте забелязали, никое пътуване не минава без сериозен кулинарен елемент. Същото е положението и вкъщи и вкусната храна е задължителна. Блогът Супичка е един от любимите ни източници на рецепти и вдъхновение  и досега няма несполучлив резултат.

Blog Facebook

Това са само част от многото блогове, които редовно следим и четем, а с авторите на някои от тях вече сме и приятели. Винаги се радваме да откриваме нови интересни блогове, и то не само за пътуване. Ако и вие имате блог, ще се радваме да научим за него, а защо не и да си обменяме опит и преживявания в бъдеще :) Пишете ни, тук!

Copyrighted Image