Fish A’Gogo, Антверпен, Белгия

Бърз обяд и домашни рецепти с прясна риба в сърцето на Антверпен

🍷 Тип място: Непретенциозен рибен ресторант, тип бързо хранене

🍽️ Кухня: Морска

🖐️ Подходящ за: Двойки, срещи с приятели, обяд

Fish A’Gogo е изключително популярно заведение, тип бързо хранене, за рибни деликатеси в Антверпен. Мъничкият ресторант без претенции за изисканост предлага възможност за бърз обяд с изключително вкусна и прясна риба, уловена в деня на сервиране, както и разнообразие от морски дарове като стриди и октопод, приготвени по автентични домашни рецепти. Разположен на два етажа, Fish A’Gogo предлага и няколко маси на открито, откъдето се открива великолепен изглед към катедралата в Антверпен. Атмосферата и животът, които царят в това заведение, без съмнение ще ви очароват. Това е истински скъпоценен кът в сърцето на стария Антверпен.

Интересен факт: Fish A’Gogo не се ограничават само до стационарното си заведение, а са разработили лодка за храна, която може да бъде открита на различни събития, предлагайки уникално преживяване.

Може да потърсите още интересни места в Антверпен от нашия мини пътеводител:

Последно посещение: март 2024г.

*Това оценяване е изключително относително, щом сме решили да добавим мястото в нашия списък, то чакаме с нетърпение следващото си посещение. Знаете, че има и ресторанти с авторска кухня и по-скромни места и за нас всичките са УАУ, но все пак да ги подредим по някакъв ред.

Но да обясним накратко: 10 е за място, което надминава оччакванията за категорията си. 9 е за най-доброто в категорията си, и всичко над 8 много ни харесва. 7 е по-скоро за непостоянно 8. А за места под 7 предлагам да не обсъждаме.

И така, всичко над 8 е толкова добро, че си заслужава да се посещава често.

9+ ще получават ресторанти с изключително внимание към детайла и аз лично ви препоръчвам да не ги изпускате.


Какво ще ви хареса:

⭐Местоположението

⭐Прясната риба и вкусната храна

⭐Динамиката

С какво да се съобразите:

🔶Работи от обяд до късен следобед или докато свърши храната

🔶Виното не ни допадна – пийте бира

🔶Мястото е непретенциозно, тип заведение за бързо хранене


Може да ви хареса също

Copyrighted Image