Home Съвети и идеиЛетищни Салони Летищни салони: La Valette Club, Малта

Летищни салони: La Valette Club, Малта

4 minutes read

Често говорим за удобствата, от които бихме се възползвали и се възползваме когато пътуваме. За нас летищните салони бяха много далечна тема, преди да открием, че има лесен и достъпен начин да се възползваме от тях, и то не един. Всичко в нашите статии е разказано от личен опит и се надяваме освен интересно, да е и полезно. На летището в Малта пристигнахме късно, полетът ни бе след 22ч. и бе чудесно, че салонът La Valette Club на летището работи 24/7. И след цял ден разходки из Валета имахме нужда да починем.

La Valette Club. Летищен салон в Малта
La Valette Club. Летищен салон в Малта

Travel in luxury, style and comfort

Нямаме много опит със салоните, но девизът на La Valette Club за нас бе изпълнен. Настанихме се удобно в единия кът с дивани, превзехме го изцяло. То и в салона бяхме само ние. В случая пътувахме и с децата ни Ани (5г.) и Ади (1г.), за които престоят бе безплатен.

La Valette Club. Летищен салон в Малта
La Valette Club. Летищен салон в Малта

La Valette Club си има топла храна, алкохолни и безалкохолни напитки, интернет, няколко компютъра за свободен достъп и дори таблети. Навсякъде е чистичко и много подредено. Таблата с полетите примигнаха и видяхме, че до полунощ полетите са само два – за София и за Скопие. Докато се настаним, ни донесоха детско столче за Ади и вечеряхме набързо, докато Ани търчеше из салона.

И за двете деца бяха осигурили дребни подаръци, подходящи за възрастта – за Ани книжка за оцветяване, за Ади такава с твърди корици и животинки на нея.

Мъничко поразхвърляхме
Мъничко поразхвърляхме

Най-важното в пътуването си остава емоциите от посетените места и какво ново сме научили. Статиите ни за Малта са:

Децата към 22ч.
Децата към 22ч.

Летищни салони, малко по темата

Не спираме да си правим пътуванията по-удобни, а и споделянето с хората се оказва много полезно. За летищните салони, които сме посещавали, може да прочетете в секцията: Съвети и идеи/Летищни салони. Ако сте били в някой и имате различни наблюдения или проблеми, споделете ги с нас в групата ни: Andrey Andreev Travel and Photography или ни пишете на някой от контактите ни.

Последвайте ни в Instagram или Facebook, там сме много активни.


Може да ви хареса също

Copyrighted Image