Home Личности Масимо Стела и дъщеря му Вирджиния Стела от Монтепулчано в Тоскана, Италия

Масимо Стела и дъщеря му Вирджиния Стела от Монтепулчано в Тоскана, Италия

2 minutes read

Масимо Стела (Massimo Stella) е сърцето, душата и мозъка на ресторант Le Logge del Vignola, за който по-късно се уверяваме, че е най-добрият в Монтепулчано. По образование и професия е сомелиер и основава ресторанта още през 2001 г. Оттогава работи неспирно с една едничка цел – да предлага страхотно преживяване, базирано на традиционните тоскански продукти и рецепти, но винаги с щипка креативност, а понякога и цяла шепа.

Прекрасните Масимо и Вирджиния, домакините на Le Logge del Vignola
Прекрасните Масимо и Вирджиния, домакините на Le Logge del Vignola

Запознахме се с него през пътуването ни из Тоскана през 2022г. и едно невероятно приключение в неговия ресторант в Монтепулчано. Масимо цял живот се занимавал професионално с ресторанти и гостоприемството му е страст. Има и безброй награди за сомелиер. С удоволствие пишем за създадения от него ресторант и екип. При посещението ни се запознахме и с едната му дъщеря – Вирджиния Стела, която също работи в ресторанта.

Вирджиния Стела ни поднася поредното кулинарно изкушение
Вирджиния Стела ни поднася поредното кулинарно изкушение

Вирджиния Стела (Virginia Stella) е изключително лъчезарна и с великолепно излъчване. Вирджиния сама е избрала да учи в сферата на ресторантьорството и гостоприемството и също допринася за успеха на семейния ресторант, макар да е едва на 20 години в края на 2022г. Вирджиния ни предложи великолепно поднесено кулинарно шоу и ние и станахме големи фенове.

Ресторантите на Тоскана: Le Logge del Vignola и семейното гостоприемство, Монтепулчано   

Copyrighted Image