Развитие и поддръжка на Facebook страници

This post is also available in: enEnglish

Дигитален маркетинг в сферата на туризма

Опитът ми със социалните медии показва, че са задължителен комуникационен канал за всяка компания, оперираща в сферата на туризма. Затова екипът на www.andrey-andreev.com реши да се впусне в приключението на дигиталния маркетинг в социалните мрежи с фокус върху туристическата индустрия. Бихме искали да Ви предложим качествена услуга и да развием връзката между вашите клиенти и бизнеса Ви. Ще се радваме да разгледате предложенията ни и да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите за партньорство.

Услуги в социалните медии:

 • Създаване и/или развитие на страница във Facebook и профил в Instagram;
 • Изготвяне и поддържане на актуална индивидуална визия;
 • Редовно публикуване на висококачествено съдържание, отговарящо на всички изисквания за спазване на авторски права;
 • Поддържане на ангажираност на феновете;
 • Обмислени и полезни постове;
 • Възможност за корекции от страна на клиента;
 • Рекламиране във Facebook и Instagram с предварително уговорен бюджет;
 • Публикуване на новини и събития;

Защо предпочитаме да работим с компании, свързани с туризма, и защо ще ви хареса да работите с нас?

Притежаваме голям опит в изграждането и развитието на уебсайт и Фейсбук страници с туристическа насоченост, като и в травъл фотографията. Като собственици на няколко успешни страници и развит блог, както и на голям масив от качествени фотографии на туристически обекти в България и чужбина, можем да ви предложим голям набор от услуги, които биха били полезни именно за компании от сферата на туризма. Ето част от тях:

 • Добавяне на връзки и реклама в блога www.andrey-andreev.com. Сайтът е много добре позициониран на българския пазар и се поддържа на български и английски език.
 • Свързване и рекламиране във Facebook страници с над 130 000 потребители с добра ангажираност;
 • Комуникация и предложения за сътрудничество с популярни български и чуждестранни блогъри, което ще популяризира бизнеса Ви на добра цена
 • Подходящи авторски фотографии, избрани лично за вас
 • Интериорна и екстериорна фотография;

Какво бихме Ви посъветвали:

Ако искате да развивате бизнеса си, социалните медии са прекрасна платформа за връзка с клиентите Ви. Не се съмняваме, че сте много добри в това, с което сте се захванали, и предлагате страхотен продукт. Но и знаем, че много от вас нямат нито времето, нито желанието да се занимават лично и с тази част от бизнеса. Затова ще се радваме да Ви освободим повече време за основната дейност, като се заемем с тази част от задачите Ви. А ние ще сме коректни и всеотдайни партньори.

Оферта

Всяка идея за партньорство разглеждаме индивидуално. За нас е най-важно да преценим какво реално можем да ви предложим и дали именно ние сме подходящия екип, който да поддържа присъствието Ви в социалните медии. Не държим да имаме много клиенти на всяка цена. За нас е по-важно да работим само с бизнеси, на които наистина вярваме, че можем да помогнем. Ако преценим, че не разполагаме с необходимите ресурси да ви предложим търсените от вас резултати, бихме могли да ви препоръчаме наши партньори, които биха ви били от помощ.

Свържете се с нас, за да ни разкажете повече за Вашия бизнес и да ви изготвим индивидуална оферта.

e-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com


 

Related Posts

Copyrighted Image