Работете с нас

This post is also available in: English

Изграждането на партньорства е едно от нещата, към които винаги се стремим. Винаги сме щастливи, когато намерим хора или компания, с които можем да си бъдем взаимно полезни. Представяме ви някои от възможностите за сътрудничество, като винаги сме готови да обсъдим и нещо ново.

ПАРТНЬОРСТВО

Ако бизнесът Ви по някакъв начин е свързан с темата на блога – туризъм, пътуване, фотография и др., ще се радваме да ни пишете и да ни представите вашата идея за изграждане на бъдещо партньорство. Това, което можем да ви предложим, е представяне на Вашата компания или продукт в блога и страниците ни в социалните мрежи. Всичко, което публикуваме в блога, споделяме и в страниците си във Фейсбук – Andrey Andreev Photography и Tourist sites of Bulgaria, които се радват на десетки хиляди последователи, както и в акаунтите си в Twitter и Instagram.

Много важно е да споменем, че не пишем за места и неща, които не сме видели. Държим на качеството, надявам се то е важно и за вас.

Най-често работим с хотели, ресторанти, производители и дистрибутори на фото техника и всичко, свързано с пътуване и фотография. Най-новият акцент на блога е свързан с винения туризъм и активно се развиваме и в тази сфера. Ако бизнесът ви е в друга сфера и не знаете как бихме могли да си сътрудничим, не се колебайте да ни пишете – може да ни хрумне страхотна и нестандартна идея.

Ако имате хотел, можете да ни поканите да останем няколко дни и да ни помогнете да съберем материал за интересен и атрактивен пост за Вашия град или село, в който да разкажем и за предлаганото от Вас място за настаняване. Имайте предвид, че не пишем за неща, които не сме посетили и преживели лично. Тоест, ако сте компания, предлагаща круизи, ще трябва да ни поканите на круиз – няма как да напишем от разстояние. Вижте пример за осъществено партньорство:

Орбелия Мелник 55 2016

Орбелия Мелник 55, 2016 г. – един от най-добрите приятели през есента

Може да не сме професионалисти в дегустирането, но оценяваме хубавото вино В нашето семейство имаме генетично заложена симпатия…
Винарска изба Вила Мелник

В търсене на оранжевото вино и други приключения – на гости на винарска изба Вила Мелник

Когато си в Мелник и искаш да опиташ от всичките вина, които можеш да намериш Пътуваме с колата…
Savhotel в Болоня

Савхотел – там, където се чувствахме у дома си в Болоня

Много е хубаво да имаш на разположение точно един уикенд в Болоня – цял ден събота и цялата…
Мария и Анна Мария

При Анна Мария – мястото с най-вкусната храна в Болоня, Италия

В Траттория Анна Мария спазват по конец над 100-годишни местни рецепти Представяте ли си ресторант, в който няма…

Винаги сме щастливи да напишем обширна статия за определена дестинация. Много често, най-полезни се оказват статиите за град, район или голяма забележителност. Едни от последните ни проекти са с общината на Стара Загора, туристическите бордове на Риека и Плитвичките езера и чудесните ни приятели от къмпинг Big Berry в Словения.

Какво предлагаме ние:

Много е важно как можем да работим заедно, но най-важно е какво ще получите в замяна. Ето и нещата на които разчитаме и вярваме, че ще ви допаднат и че точно това ви трябва.

Социални мрежи

За нас социалните медии са нещо много важно и постоянно ги развиваме. Чрез тях имаме директен контакт до читателите ни, който поддържаме постоянно и е повече като общуване с приятели, а не професионално. Най-важни за нас са Facebook и Instagram. Като не подценяваме и всички други и поддържаме и повечето от тях.

Google Search

Най-голям интерес за нас е поддържането на топ позиции в търсачки като Google Search и Bing. И то не чрез платена реклама, а чрез качествено и търсено съдържание. Нашите статии за много дестинации се появяват в челните 5 резултата и за нас е много ценен източник на читатели. Работим много усилено в тази посока и имаме положително развитие – читателите ни от търсачката се увеличават непрекъснато. По-долу можете да видите сравнение между статистиката за второто и третото тримесечие на 2018 г.

Статистиката за второто тримесечие на 2018 г. в Google Console:

Google Search Console второто тримесечие на 2018 г.

Google Search Console второто тримесечие на 2018 г.

Данните за третото тримесечие на 2018 г.:

Статистика на търсенето за третото тримесечие на 2018
Статистика на търсенето за третото тримесечие на 2018

Фотография, теми и текст

Това е най-важната точка, държим да имаме интересни теми и да са написани интересно и коректно. Надяваме се, че харесвате статиите в блога ни. Както и факта, че са на два езика, за да са достъпни за по-голяма публика.  Винаги участваме двамата когато пишем статиите (Аз и жена ми), за да можем да държим качество на статиите. За фотографията отговарям основно аз, а за правилния и хубав текст основно тя, все пак е работила много години като журналист. И така екипът ни взаимно се допълва и развива.

Когато сме на път
Когато сме на път

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВА ВЪРХУ СНИМКИ

Ако искате да използвате снимките ни за реклами, печатни материали, сайтове или с друга цел, ще се радваме да Ви дадем необходимото за това разрешение, срещу съответната компенсация. Цената зависи от предназначението на фотографиите, размера на снимката, очаквания тираж и броя фотографии, които бихте искали да закупите. Няма единна тарифа, но за Ваша ориентация – обикновено не продаваме снимки за под 50 евро (100 лв).

СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ

Поставянето на платени линкове в готови постове е възможно в някои случаи, като договаряме всеки случай индивидуално. За нас е важно мястото или продуктът, до който води линкът, да е релевантен и полезен на читателите на нашия блог. Разгледайте сайта и преценете къде бихте искали да стои Вашия линк. Ако се затруднявате, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предложим подходящо място.

Трябва да споменем, че нямаме политика да публикуваме чужди статии. Също така не правим бартер на линкове.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Отворени сме за сътрудничество по специални проекти, например заснемане на определен обект, град, район, събитие и др., стига да е свързано с интересите ми – пътуване и пейзажна фотография. Не поемаме ангажименти за сватби, деца, семейни фотосесии.

Пример за такъв тип сътрудничество е проектът за пътеводител на София, върху който работихме през 2015 г. по поръчка на Booking.com. Вижте готовия продукт тук.

Винаги се радваме да помогнем и да изграждаме отношения на базата на взаимна полза и уважение. Независимо дали имате конкретна идея или просто искате да научите повече за начина, по който работим, не се колебайте да ни пишете. Уважаваме времето и потребностите на всички, които ни пишат, затова се стараем да отговаряме максимално бързо. Можете да разчитате на реакция в рамките на един работен ден, обикновено е по-бързо.

Свържете се с нас по желания от Вас начин:

Е-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com

 

Можете да ни намерите и в Социалните медии:

Facebook / TwitterInstagram

Copyrighted Image