Home Работете с нас

Работете с нас

Andrey Andreev Travel and Photography logo

Изграждането на партньорства е едно от нещата, към които винаги се стремим. Винаги сме щастливи, когато намерим хора или компания, с които можем да си бъдем взаимно полезни. Представяме ви някои от възможностите за сътрудничество, като винаги сме готови да обсъдим и нещо ново.

ПАРТНЬОРСТВО С БЛОГА

Ако бизнесът Ви по някакъв начин е свързан с темата на блога – туризъм, пътуване, фотография, храна и вино, ще се радваме да ни пишете и да ни представите вашата идея за изграждане на бъдещо партньорство. Това, което можем да ви предложим, е представяне на Вашата компания или продукт в блога и страниците ни в социалните мрежи. Всичко, което публикуваме в блога, споделяме и в страниците си във Фейсбук – Andrey Andreev Photography и Tourist sites of Bulgaria, които се радват на десетки хиляди последователи, както и в акаунтите си в Twitter и Instagram.

[warning]Много важно е да споменем, че не пишем за места и неща, които не сме видели. Държим на качеството, надявам се то е важно и за вас. [/warning]

Най-често работим с хотели, ресторанти, винарски изби, производители и дистрибутори на фото техника и всичко, свързано с пътуване и фотография. Най-новият акцент на блога е свързан с винения туризъм и активно се развиваме и в тази сфера. Ако бизнесът ви е в друга сфера и не знаете как бихме могли да си сътрудничим, не се колебайте да ни пишете – може да ни хрумне страхотна и нестандартна идея.

Ако имате хотел, можете да ни поканите да останем няколко дни и да ни помогнете да съберем материал за интересен и атрактивен пост за Вашия град или село, в който да разкажем и за предлаганото от Вас място за настаняване. Имайте предвид, че не пишем за неща, които не сме посетили и преживели лично. Тоест, ако сте компания, предлагаща круизи, ще трябва да ни поканите на круиз – няма как да напишем от разстояние. Вижте пример за осъществено партньорство:

[divider style=“solid“ height=“2px“ color=“#000000″]

[display-posts post_type=“null“ category=“null“ tag=“null“ layout=“layout3″ posts_per_page=“4″ id=“39701,38864, 39229,36582″]

[divider style=“solid“ height=“2px“ color=“#000000″]

Какво предлагаме ние:

Много е важно как можем да работим заедно, но най-важно е какво ще получите в замяна. Ето и нещата на които разчитаме и вярваме, че ще ви допаднат и че точно това ви трябва.

Социални мрежи

За нас социалните медии са нещо много важно и постоянно ги развиваме. Чрез тях имаме директен контакт до читателите ни, който поддържаме постоянно и е повече като общуване с приятели, а не професионално. Най-важни за нас са Facebook и Instagram. Като не подценяваме и всички други и поддържаме и повечето от тях.

Google Search

Най-голям интерес за нас е поддържането на топ позиции в търсачки като Google Search и Bing. И то не чрез платена реклама, а чрез качествено и търсено съдържание. Нашите статии за много дестинации се появяват в челните 5 резултата и за нас е много ценен източник на читатели. Работим много усилено в тази посока и имаме положително развитие – читателите ни от търсачката се увеличават непрекъснато.

Статистиката към януари 2023 г. в Google Search Console:

Фотография, теми и текст

Това е най-важната точка, държим да имаме интересни теми и да са написани интересно и коректно. Надяваме се, че харесвате статиите в блога ни. Както и факта, че са на два езика, за да са достъпни за по-голяма публика.  Винаги участваме двамата когато пишем статиите (Аз и жена ми), за да можем да държим качество на статиите. За фотографията отговарям основно аз, а за правилния и хубав текст основно тя, все пак е работила много години като журналист. И така екипът ни взаимно се допълва и развива.

Когато сме на път
Когато сме на път

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВА ВЪРХУ СНИМКИ

Ако искате да използвате снимките ни за реклами, печатни материали, сайтове или с друга цел, ще се радваме да Ви дадем необходимото за това разрешение, срещу съответната компенсация. Цената зависи от предназначението на фотографиите, размера на снимката, очаквания тираж и броя фотографии, които бихте искали да закупите. Няма единна тарифа, но за Ваша ориентация – обикновено не продаваме снимки за под 75 евро (150 лв).

Част от снимките ни се продават свободно в банки за снимки. Разгледайте портфолиото ни в Shutterstock и Dreamstime , откъдето можете да купите избрани снимки директно, без да е необходима допълнителна комуникация и разрешение от нас.

СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ

Поставянето на платени линкове в готови постове е възможно в някои случаи, като договаряме всеки случай индивидуално. За нас е важно мястото или продуктът, до който води линкът, да е релевантен и полезен на читателите на нашия блог. Разгледайте сайта и преценете къде бихте искали да стои Вашия линк. Ако се затруднявате, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предложим подходящо място.

[info]Трябва да споменем, че нямаме политика да публикуваме чужди статии. Също така не правим бартер на линкове.[/info]

СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Ако бизнесът ви е свързан с някоя от темите в нашите компетенции, които засягаме в блога – като туризъм, храна, ресторанти, вино и други, свързани с тях, можем да сме Ви полезни и със създаване на разнообразно и уникално съдържание за Вашето онлайн и офлайн представяне. Това може да включва:

  • създаване на текстове – статии за Вашия фирмен блог или уебсайт, периодични издания (напр. фирмено списание или брошури), ПР материали, уникални текстове за продукти и страници
  • поддръжка на акаунти в социалните мрежи .
  • създаване на визуално съдържание (снимки), придружаващо текстовото (когато е приложимо)

В тази страница можете да разгледате подробното представяне на Мария Андреева, журналист и специалист дигитален маркетинг с 15-годишен опит в създаването на съдържание.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Отворени сме за сътрудничество по специални проекти, например заснемане на определен обект, град, район, събитие и др., стига да е свързано с интересите ни – пътуване и пейзажна фотография. Не поемаме ангажименти за сватби, деца, семейни фотосесии.

Винаги се радваме да помогнем и да изграждаме отношения на базата на взаимна полза и уважение. Независимо дали имате конкретна идея или просто искате да научите повече за начина, по който работим, не се колебайте да ни пишете. Уважаваме времето и потребностите на всички, които ни пишат, затова се стараем да отговаряме максимално бързо. Можете да разчитате на реакция в рамките на един работен ден, обикновено е по-бързо.

Свържете се с нас на Е-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com

Можете да ни намерите и в социалните мрежи:

Facebook / TwitterInstagram

Copyrighted Image