Работете с нас

Изграждането на партньорства е едно от нещата, към които винаги се стремим. Винаги сме щастливи, когато намерим хора или компания, с които можем да си бъдем взаимно полезни. Представяме ви някои от възможностите за сътрудничество, като винаги сме готови да обсъдим и нещо ново.

ПАРТНЬОРСТВО С БЛОГА

Ако бизнесът Ви по някакъв начин е свързан с темата на блога – туризъм, пътуване, фотография, храна и вино, ще се радваме да ни пишете и да ни представите вашата идея за изграждане на бъдещо партньорство. Това, което можем да ви предложим, е представяне на Вашата компания или продукт в блога и страниците ни в социалните мрежи. Всичко, което публикуваме в блога, споделяме и в страниците си във Фейсбук – Andrey Andreev Photography и Tourist sites of Bulgaria, които се радват на десетки хиляди последователи, както и в акаунтите си в Twitter и Instagram.

Много важно е да споменем, че не пишем за места и неща, които не сме видели. Държим на качеството, надявам се то е важно и за вас.

Най-често работим с хотели, ресторанти, винарски изби, производители и дистрибутори на фото техника и всичко, свързано с пътуване и фотография. Най-новият акцент на блога е свързан с винения туризъм и активно се развиваме и в тази сфера. Ако бизнесът ви е в друга сфера и не знаете как бихме могли да си сътрудничим, не се колебайте да ни пишете – може да ни хрумне страхотна и нестандартна идея.

Ако имате хотел, можете да ни поканите да останем няколко дни и да ни помогнете да съберем материал за интересен и атрактивен пост за Вашия град или село, в който да разкажем и за предлаганото от Вас място за настаняване. Имайте предвид, че не пишем за неща, които не сме посетили и преживели лично. Тоест, ако сте компания, предлагаща круизи, ще трябва да ни поканите на круиз – няма как да напишем от разстояние. Вижте пример за осъществено партньорство:

И пак се наслаждаваме на гледката към Висок Атлас, доволни, че сме се справили с прехода

Касба дю Тубкал и светът на берберите във Висок Атлас, Мароко

Разумни планове. Така се казва малката книжка с берберски момичета на корицата, която е поставена на дискретни, но…
SYCAGY Exlusive Lot - Златен Рожен - вино за подарък

Късноесенна картинка с акцент мега добро вино SYCAGY Exclusive Lot

Счупеното носи щастие! Но да си признаем, още от началото си бяхме готови за щастие. Седим си на…
Mövenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech Movenpick хотел Маракеш луксозен хотел в Маракеш

Да преживееш Маракеш –Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech и как да запазим разсъдъка си в Маракеш

За Маракеш ще има отделна статия, а това, което ще пише в тази, е за нещата, които са…
Uva Nestum Wine and Spa, Гоце Делчев

Uva Nestum Wine & SPA – планетата на удоволствието и усмивките край Гоце Делчев

Насъбраха ни се много напрегнати дни и почти се преработихме. Дори Мимето у дома с малката Адрианка бе…

Какво предлагаме ние:

Много е важно как можем да работим заедно, но най-важно е какво ще получите в замяна. Ето и нещата на които разчитаме и вярваме, че ще ви допаднат и че точно това ви трябва.

Социални мрежи

За нас социалните медии са нещо много важно и постоянно ги развиваме. Чрез тях имаме директен контакт до читателите ни, който поддържаме постоянно и е повече като общуване с приятели, а не професионално. Най-важни за нас са Facebook и Instagram. Като не подценяваме и всички други и поддържаме и повечето от тях.

Google Search

Най-голям интерес за нас е поддържането на топ позиции в търсачки като Google Search и Bing. И то не чрез платена реклама, а чрез качествено и търсено съдържание. Нашите статии за много дестинации се появяват в челните 5 резултата и за нас е много ценен източник на читатели. Работим много усилено в тази посока и имаме положително развитие – читателите ни от търсачката се увеличават непрекъснато.

Статистиката към януари 2023 г. в Google Search Console:

Фотография, теми и текст

Това е най-важната точка, държим да имаме интересни теми и да са написани интересно и коректно. Надяваме се, че харесвате статиите в блога ни. Както и факта, че са на два езика, за да са достъпни за по-голяма публика.  Винаги участваме двамата когато пишем статиите (Аз и жена ми), за да можем да държим качество на статиите. За фотографията отговарям основно аз, а за правилния и хубав текст основно тя, все пак е работила много години като журналист. И така екипът ни взаимно се допълва и развива.

Когато сме на път
Когато сме на път

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВА ВЪРХУ СНИМКИ

Ако искате да използвате снимките ни за реклами, печатни материали, сайтове или с друга цел, ще се радваме да Ви дадем необходимото за това разрешение, срещу съответната компенсация. Цената зависи от предназначението на фотографиите, размера на снимката, очаквания тираж и броя фотографии, които бихте искали да закупите. Няма единна тарифа, но за Ваша ориентация – обикновено не продаваме снимки за под 75 евро (150 лв).

Част от снимките ни се продават свободно в банки за снимки. Разгледайте портфолиото ни в Shutterstock и Dreamstime , откъдето можете да купите избрани снимки директно, без да е необходима допълнителна комуникация и разрешение от нас.

СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ

Поставянето на платени линкове в готови постове е възможно в някои случаи, като договаряме всеки случай индивидуално. За нас е важно мястото или продуктът, до който води линкът, да е релевантен и полезен на читателите на нашия блог. Разгледайте сайта и преценете къде бихте искали да стои Вашия линк. Ако се затруднявате, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предложим подходящо място.

Трябва да споменем, че нямаме политика да публикуваме чужди статии. Също така не правим бартер на линкове.

СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Ако бизнесът ви е свързан с някоя от темите в нашите компетенции, които засягаме в блога – като туризъм, храна, ресторанти, вино и други, свързани с тях, можем да сме Ви полезни и със създаване на разнообразно и уникално съдържание за Вашето онлайн и офлайн представяне. Това може да включва:

  • създаване на текстове – статии за Вашия фирмен блог или уебсайт, периодични издания (напр. фирмено списание или брошури), ПР материали, уникални текстове за продукти и страници
  • поддръжка на акаунти в социалните мрежи .
  • създаване на визуално съдържание (снимки), придружаващо текстовото (когато е приложимо)

В тази страница можете да разгледате подробното представяне на Мария Андреева, журналист и специалист дигитален маркетинг с 15-годишен опит в създаването на съдържание.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Отворени сме за сътрудничество по специални проекти, например заснемане на определен обект, град, район, събитие и др., стига да е свързано с интересите ни – пътуване и пейзажна фотография. Не поемаме ангажименти за сватби, деца, семейни фотосесии.

Винаги се радваме да помогнем и да изграждаме отношения на базата на взаимна полза и уважение. Независимо дали имате конкретна идея или просто искате да научите повече за начина, по който работим, не се колебайте да ни пишете. Уважаваме времето и потребностите на всички, които ни пишат, затова се стараем да отговаряме максимално бързо. Можете да разчитате на реакция в рамките на един работен ден, обикновено е по-бързо.

Свържете се с нас на Е-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com

Можете да ни намерите и в социалните мрежи:

Facebook / TwitterInstagram

Copyrighted Image