Работете с нас

This post is also available in: enEnglish

Работете с нас - Андрей Андреев

Изграждането на партньорства е едно от нещата, към които винаги се стремим. Винаги сме щастливи, когато намерим хора или компания, с които можем да си бъдем взаимно полезни. Представяме ви някои от възможностите за сътрудничество, като винаги сме готови да обсъдим и нещо ново.

ПАРТНЬОРСТВО

Ако бизнесът Ви по някакъв начин е свързан с темата на блога – туризъм, пътуване, фотография и др., ще се радваме да ни пишете и да ни представите вашата идея за изграждане на бъдещо партньорство. Това, което можем да ви предложим, е представяне на Вашата компания или продукт в блога и страниците ни в социалните мрежи. Всичко, което публикуваме в блога, споделяме и в страниците си във Фейсбук – Andrey Andreev Photography и Tourist sites of Bulgaria, които се радват на десетки хиляди последователи, както и в акаунтите си в Twitter и Instagram.

Много важно е да споменем, че не пишем за места и неща, които не сме видели. Държим на качеството, надявам се то е важно и за вас. 

Най-често работим с хотели, ресторанти, производители и дистрибутори на фото техника и всичко, свързано с пътуване и фотография. Най-новият акцент на блога е свързан с винения туризъм и активно се развиваме и в тази сфера. Ако бизнесът ви е в друга сфера и не знаете как бихме могли да си сътрудничим, не се колебайте да ни пишете – може да ни хрумне страхотна и нестандартна идея.

Ако имате хотел, можете да ни поканите да останем няколко дни и да ни помогнете да съберем материал за интересен и атрактивен пост за Вашия град или село, в който да разкажем и за предлаганото от Вас място за настаняване. Имайте предвид, че не пишем за неща, които не сме посетили и преживели лично. Тоест, ако сте компания, предлагаща круизи, ще трябва да ни поканите на круиз – няма как да напишем от разстояние. Вижте пример за осъществено партньорство:

Орбелия Мелник 55 2016

Орбелия Мелник 55, 2016 г. – един от най-добрите приятели през есента

Може да не сме професионалисти в дегустирането, но оценяваме хубавото вино В нашето семейство имаме генетично заложена симпатия…
Винарска изба Вила Мелник

В търсене на оранжевото вино и други приключения – на гости на винарска изба Вила Мелник

Когато си в Мелник и искаш да опиташ от всичките вина, които можеш да намериш Пътуваме с колата…
Savhotel в Болоня

Савхотел – там, където се чувствахме у дома си в Болоня

Много е хубаво да имаш на разположение точно един уикенд в Болоня – цял ден събота и цялата…
Мария и Анна Мария

При Анна Мария – мястото с най-вкусната храна в Болоня, Италия

В Траттория Анна Мария спазват по конец над 100-годишни местни рецепти Представяте ли си ресторант, в който няма…

Винаги сме щастливи да напишем обширна статия за определена дестинация. Много често, най-полезни се оказват статиите за град, район или голяма забележителност. Едни от последните ни проекти са с общината на Стара Загора, туристическите бордове на Риека и Плитвичките езера и чудесните ни приятели от къмпинг Big Berry в Словения.

Какво предлагаме ние:

Много е важно как можем да работим заедно, но най-важно е какво ще получите в замяна. Ето и нещата на които разчитаме и вярваме, че ще ви допаднат и че точно това ви трябва.

Социални мрежи

За нас социалните медии са нещо много важно и постоянно ги развиваме. Чрез тях имаме директен контакт до читателите ни, който поддържаме постоянно и е повече като общуване с приятели, а не професионално. Най-важни за нас са Facebook и Instagram. Като не подценяваме и всички други и поддържаме и повечето от тях.

Google Search

Най-голям интерес за нас е поддържането на топ позиции в търсачки като Google Search и Bing. И то не чрез платена реклама, а чрез качествено и търсено съдържание. Нашите статии за много дестинации се появяват в челните 5 резултата и за нас е много ценен източник на читатели. Като за три месеца имаме над 1 200 000 показвания в търсачката на Google и над 44700 влизания в сайта.

Статистиката за последното тримесечие в Google Console:

Google Search Console второто тримесечие на 2018 г.

Google Search Console второто тримесечие на 2018 г.

Фотография, теми и текст

Това е най-важната точка, държим да имаме интересни теми и да са написани интересно и коректно. Надяваме се, че харесвате статиите в блога ни. Както и факта, че са на два езика, за да са достъпни за по-голяма публика.  Винаги участваме двамата когато пишем статиите (Аз и жена ми), за да можем да държим качество на статиите. За фотографията отговарям основно аз, а за правилния и хубав текст основно тя, все пак е работила много години като журналист. И така екипът ни взаимно се допълва и развива.

Когато сме на път

Когато сме на път

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВА ВЪРХУ СНИМКИ

Ако искате да използвате снимките ни за реклами, печатни материали, сайтове или с друга цел, ще се радваме да Ви дадем необходимото за това разрешение, срещу съответната компенсация. Цената зависи от предназначението на фотографиите, размера на снимката, очаквания тираж и броя фотографии, които бихте искали да закупите. Няма единна тарифа, но за Ваша ориентация – обикновено не продаваме снимки за под 50 евро (100 лв).

СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ

Поставянето на платени линкове в готови постове е възможно в някои случаи, като договаряме всеки случай индивидуално. За нас е важно мястото или продуктът, до който води линкът, да е релевантен и полезен на читателите на нашия блог. Разгледайте сайта и преценете къде бихте искали да стои Вашия линк. Ако се затрудняване, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предложим подходящо място.

Трябва да споменем, че нямаме политика да публикуваме чужди статии. Също така не правим бартер на линкове, чиято единствена цел е издигане в търсачките. Всички линкове, поставени в нашия сайт, са към услуги, компании и продукти, които лично сме изпробвали или одобрили и бихме препоръчали.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Отворени сме за сътрудничество по специални проекти, например заснемане на определен обект, град, район, събитие и др., стига да е свързано с интересите ми – пътуване и пейзажна фотография. Не поемаме ангажименти за сватби, деца, семейни фотосесии.

Пример за такъв тип сътрудничество е проектът за пътеводител на София, върху който работихме през 2015 г. по поръчка на Booking.com. Вижте готовия продукт тук.

Винаги се радваме да помогнем и да изграждаме отношения на базата на взаимна полза и уважение. Независимо дали имате конкретна идея или просто искате да научите повече за начина, по който работим, не се колебайте да ни пишете. Уважаваме времето и потребностите на всички, които ни пишат, затова се стараем да отговаряме максимално бързо. Можете да разчитате на реакция в рамките на един работен ден, обикновено е по-бързо.

Свържете се с нас по желания от Вас начин:

Е-mail: andrey.andreev.photography@gmail.com

Или ни изпратете съобщение тук:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Можете да ни намерите и в социалните мрежи:

Facebook / TwitterInstagram

Copyrighted Image